26 January, 2020

Kolam Air Panas Cholo-Cholo, Hulu Tamu, Batang Kali

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Anak-anak nampak kebosanan terperap di rumah, bawa berkelah di Kolam Air Panas Cholo-Cholo, Hulu Tamu, Batang Kali. Datang pagi-pagi... mandi sampai tengah hari.. rentung kulit masing-masing.Lokasi : Waze Cholo-Cholo Hotspring (terletak bersebelahan dengan Kolam Air Panas Hulu Tamu yang diuruskan oleh Majlis Daerah Hulu Selangor).

Bayaran masuk : RM3.00 je seorang.

Kemudahan : Ada kolam air panas (terbuka & tertutup), kolam air biasa untuk dewasa & kanak-kanak, pondok rehat, kolam memancing dan restoran.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...