01 August, 2008

Pindah pejabat baru...dengan semangat baru!

Tempat kerja aku buka pejabat operasi (cawangan) baru di Bandar Country Homes, Rawang. Tak perlu fikir panjang, aku memohon ditempatkan di sana.

Hari ni mula bertugas di pejabat operasi. Sedikit terpencil, jarak 25 km dari rumah aku. Tak jauh beza pun jaraknya dengan ibu pejabat di Shah Alam.

Tapi itu tak penting sangat. Yang penting aku nak lari dari beban kerja dan bermacam ragam kerenah manusia yang terlalu ramai di ibu pejabat. Kat sini staf tak sampai pun 30 orang. Tempat baru...bos baru...suasana baru...dan tentunya dengan semangat baru!

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...