09 August, 2008

Jalan-Jalan Main Bola

Join team bolasepak (dan bolajaring juga) ofis aku main perlawanan persahabatan kat Teluk Intan, Perak sambil makan angin bersama anak bini/laki/awek/balak masing2. Pagi2 lagi bertolak dari Shah Alam naik bas yang disewa khas ke Pantai Teluk Batik, Lumut. Sampai tengahari. Lepak kat pantai sejam dua sambil layan anak2 mandi. Lepas tu singgah Lumut shopping barangan hasil laut...
4.30 pm; tengok game bolajaring dulu. Lepas tu baru main bola. Statistik Selangor FC lawan Jabatan Kesihatan Negeri Perak...seri 2-2. Habis game terus balik Shah Alam. Pancit sebab dah lama tak main bola...dan penat naik bas juga.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...