10 August, 2008

Family Day & BBQ @ Amberstone Resort, Ulu Yam

Penat balik dari Teluk Intan semalam tak hilang lagi, hari ni pergi hari keluarga ofis aku kat Amberstone Eco Resort, Ulu Yam. Aturcara: makan tanpa henti, sukaneka, lucky draw, karaoke & mandi sungai.

penuh sungai tu...

boleh berkenalan???

3 beranak

pesta buah2an...ditempah dari dusun sekitar ulu yam

penat mandi sungai...lapar la pulak

Tak banyak gambar yg diambil...malas!

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...