30 August, 2019

Bola : Kembali dari Persaraan

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Akhirnya kembali beraksi main bola padang setelah lama tak beraksi. Itupun cuma untuk mencukupkan kuota pemain veteran je..

Liga KPPA@Cyberjaya :
28 Jun - DOSM FC 0-1 MAKSAK
5 Julai - DOSM FC 0-2 Kementerian Pengangkutan (MOT) FC


Liga MAKSWIP 11 Sebelah@Presint 8 Putrajaya :
13 Julai - DOSM FC 1-1 Kementerian Kesihatan (KKM)
               DOSM FC 0-1 IMIGRESEN FC
               DOSM FC 1-0 Kementerian Pembangunan Luar Bandar (KPLB)Perlawanan Persahabatan :
30 Ogos - DOSM POG FC 0-4 Red Giants FC


Lutut pun dah berapa kuat tak bolehlah nak beraksi seperti dulu-dulu... main pun sekejap je agak-agak pancit aku keluar le.. hihi.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...