26 April, 2014

Hari Keluarga POG @ Restu Ibu Resort

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

26 April 2014 (Sabtu) - Hari Keluarga ofis aku diadakan di Resort Restu Ibu, Kg Ulu Kalong, Ulu Yam. Memang meriah. Datang bertiga dengan anak-anak bujang je... si ibu terpaksa duduk rumah bersama anak perempuannya yang dijangkiti 'chickenpox'.Aktiviti - lebih kurang samalah macam hari keluarga lain... main-main (sukaneka), mandi-manda, bakar-bakar (bbq), makan-makan, cabut-cabut (cabutan bertuah)... cuma nyanyi-nyanyi je yang takde sebab ada sikit masalah teknikal.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...