01 May, 2013

Selamat Hari Lahir ke-9, Along

Selamat hari lahir Along, semoga hidupmu diberkati dan dirahmati dunia akhirat. Semoga jadi abang yang baik kepada adik-adik. Tiada sambutan besar-besaran... cuma keluar bersantai dan berpeleseran sampai ke petang... sekali-sekala takpe asalkan jangan sampai terlalai dari jalanNya.

1 & 2 - memenuhi hajat Along nak tengok Iron Man 3
3 - hadiah hari lahir agar belajar menghargai masa
4 - bagi la peluang main game
5 - sempat singgah santai tepi tasik

Selamat harijadi Along.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...