12 August, 2018

Trekking ke Sg. Chiling

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.


12 Ogos 2018 (Ahad) - Dah lama tak bawa anak-anak bermain dengan ikan kelah jinak di Santuari Kelah Sg. Chiling. Kali ni pergi dengan beberapa orang rakan sepejabat. Makin ramai orang yang datang ke sini, terutama kat air terjun... kena selak orang baru nampak ikan... serabut! Lebih baik cari port yang tak ramai orang sepanjang perjalanan turun... barulah aman sikit.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...