19 November, 2017

Family Day POG @ Port Dickson

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

17-19 November 2017 - Hari keluarga ofis aku di Akar Beach Resort, Port Dickson. Meriah dan seronok sungguh suasana sepanjang 3 hari 2 malam tersebut dengan aktiviti mandi manda di kolam dan pantai, acara sukaneka, bertukar-tukar hadiah, cabutan bertuah, sempat juga mendaki Bukit Batu Putih di Tanjung Tuan, memancing di pantai (walaupun tak dapat ikan) dan menikmati hidangan makan malam ala steamboat & bbq di Restoran Embok Village.Pagi ahad sempat la bagi Angah & Aina mandi kolam lagi sekejap, kemudian terus balik untuk melawat Along kat asrama. Tak syok rasanya bercuti-cuti tanpa Along. Tapi apakan daya Along tak boleh balik, tengah periksa lagipun.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...