13 August, 2016

Futsal Antara Seksyen JP Selangor: POG Juara Lagi!

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah... P.O Gombak aka POGback berjaya mempertahankan kejuaraan futsal inter-seksyen JP Selangor. Menang dengan rekod tanpa kalah, jaringan terbanyak dan bolos paling sikit.


Memandangkan aku dah masuk kategori veteran, bagilah pemain-pemain muda yang bertungkus lumus dan bekerja keras. Bila team dah leading, barulah supersub veteran ni masuk, ringan sikit tugas pakcik...kih3. Tahniah buat semua.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...