17 January, 2016

Shah Alam Half 21km Night Run

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

~ Acara: Shah Alam Half 21km Night Run yang diadakan buat julung kalinya di Shah Alam... peserta dilepaskan jam 1.30 pagi. Apa la ke jadahnya la kitorang berlari masa orang tengah syok tidur kan? haha.

~ Tempat permulaan : Dataran Kemerdekaan Shah Alam.

~ Dah 3 kali masuk acara larian 10km, nak cuba half-marathon 21km pulak... mampu ke tak aku ni? Mungkin sebab tak cukup training, 15km je mampu berlari, 6km terakhir banyak berjalan je sebab seluruh kaki dah rasa nak kejang... adehhh.


 ~ Apapun yang penting berbekalkan kekuatan mental akhirnya berjaya juga menuju garisan penamat dalam masa 3jam, 47 minit, 45 saat. Dapat medal dan t-shirt finisher. Lepas ni dah taubat tak nak masuk 21km lagi... rasanya dah jauh berlari tapi tak juga sampai-sampai...hihi.

1 comment :

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...