13 December, 2015

Selamat Pengantin Baru Jaja & Eric

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

~ Selamat pengantin baru buat Jaja (anak buah sebelah isteri) dan pasangannya Eric Kong. Kenduri sebelah pengantin perempuan diadakan di Bangi, manakala majlis resepsi sebelah pengantin lelaki dijalankan selang seminggu di Danga Bay, JB. Kami berkesempatan hadir ke kedua-dua majlis.


~ Semoga berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...