25 December, 2015

Kem Cuti Sekolah Pra-Tahfiz

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

~ Cuti sekolah hujung tahun dah hampir ke penghujung. Cukuplah sebulan si Along & Angah bersukaria menghabiskan masa cuti dengan main je kerjanya.  Kini masa untuk mengisi masa dengan aktiviti yang lebih berfaedah. Dari 21-25 Disember, hantar Along & Angah menyertai Kem Cuti Sekolah Pra-Tahfiz.

~ Antara aktivitinya; latihan menghafaz Juz Amma, tahsin solat, latihan dalam kumpulan, sukan memanah dan sebagainya.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...