31 July, 2015

Bolasepak Persahabatan: Statistik FC Zon Tengah vs TRWLK

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.


~ Perlawanan persahabatan ini menjadi medan pemilihan pemain untuk mewakili skuad 9 sebelah Zon Tengah dalam sukan antara zon Jabatan Perangkaan Malaysia yang akan berlangsung dari 3-6 September 2015 di UIAM cawangan Pahang di Gambang.

~ Sempatlah aku main sekejap, sekadar untuk memberi sokongan kepada pemain-pemain muda, dan sekadar untuk memenuhi 1 kuota pemain veteran dalam skuad ni.. hihi.

~ Perlawanan diadakan di atas permukaan padang tiruan berwarna biru di NPNG Sports Centre, Damansara Damai antara Statistik FC Zon Tengah menentang Kelab Penyokong Kelantan The Red Warriors Lembah Kelang (TRWLK) berkesudahan TRWLK menang 2-1.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...