15 November, 2014

Tahniah Angah

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Tahniah buat Angah kerana berjaya mendapat kedudukan yang baik dalam kelas pada peperiksaan akhir tahun sekolah agama... Kalau tahun lepas si Along yang naik pentas, tahun ni prestasinya agak merosot jadi dia 'pass'kan pada adiknya pulak naik pentas terima anugerah.


Semoga anak-anak ayah dan ibu beroleh ilmu yang bermanfaat lagi berkat... supaya dapat diamalkan dan menjadi bekalan untuk berjaya di dunia dan akhirat. Aamiin.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...