08 November, 2014

Melawat Muzium Sultan Alam Shah dan Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Walaupun dah bertahun bertugas dan menetap berdekatan Shah Alam, baru hari ni tergerak nak singgah di kedua-dua tempat ni... Seharian kami meluangkan masa di sini.

Muzium Sultan Alam Shah, Shah Alam
Biar anak-anak lebih mengenali khazanah warisan sejarah bangsa dan negaranyaPerpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam
Untuk memupuk minat membaca dan cintakan ilmu,
sebab diorang ni memang agak liat bila disuruh membaca...

Maklumat lanjut sila klik link di atas, semua maklumat lengkap ada di situ... malas nak tulis sebenarnya hehe.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...