24 March, 2014

Camping D'Surau

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh...

Cuti sekolah seminggu sudah bermula. Bila seorang anak yang baru berumur 10 tahun minta nak menyertai program berkhemah di surau, malah menawarkan untuk membayar yuran penyertaan menggunakan duit tabungan sendiri... apa lagi ayahnya nak cakap... pergilah anakku Along!


Berdasarkan tentatif program selama 2 hari 1 malam, aktiviti-aktivitinya dapat meningkatkan jatidiri, memupuk nilai kemanusiaan, nilai beragama dan nilai bertuhan... semoga menjadi anak yang soleh Along!

* sekarang ayah dah malas nak menulis panjang-panjang.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...