02 February, 2013

Basikal baru...

Semasa si ayah mendapat ganjaran bonus hujung tahun lalu, tidak banyak yang boleh diraikan kerana habis diperuntukkan untuk perbelanjaan persekolahan anak-anak.

Maka sempena meraikan hari bonus si ibu bulan ni, anak-anak mendapat tempiasnya dengan 3 buah basikal baru dibawa pulang... yeay!"Terima kasih ibuku sayang yang baik hati...", demikianlah ayat-ayat yang mengandungi unsur membodek yang keluar dari mulut si Along dan Angah setiap kali mendapat sesuatu.

Dah terrer bawa basikal nanti bolehlah pergi sekolah sendiri... tak payah ayah hantar lagi ye.


2 comments :

  1. Yayyyy tumpang gembira melihat beskal baru baru baru hahaha.

    ReplyDelete
  2. t.kasih ada yg tumpang gumbira.. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...