26 January, 2013

Singgah Lata Kinjang

Dalam perjalanan balik ke rumah mertua di Ipoh, tiba-tiba tergerak nak singgah berkelah di Lata Kinjang, Tapah. Sebenarnya Lata Kinjang ni memang terletak di tengah perjalanan setiap kali nak balik rumah mertua. Dah dekat 10 tahun kahwin baru ni tergerak nak singgah, padahal nak ke sana cuma 8 km dari jalan lama Ipoh-KL. Kalau dari hiway memang nampak jelas air terjun Lata Kinjang ni.


Malas nak cerita dah, biar gambar yang bercerita!

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...