12 February, 2011

Picnic @ DR Campsite, Hulu Langat

~ Suatu hari Sabtu, bawa anak-anak dan dua sepupunya (anak kakak aku) berkelah kat DR Campsite, Kg Lubuk Kelubi, Hulu Langat.

~ Kalau nak parking kereta betul-betul dalam kawasan campsite, jalan masuk agak sempit dan mencabar. Kalau taknak ikut jalan tu, boleh ikut jalan satu lagi tapi kena berjalan kaki jauh sikit (lebih kurang 100 meter) dari tempat parking ke campsite.

~ Sungainya memang cantik dan bersih, sesuai la untuk kanak-kanak mandi-manda. Sedar tak sedar, dari pukul 11.00 am sampai 5.00 pm bebudak tu berendam tengah panas. Naik makan sekejap pastu sambung berendam balik. Habis rentung!

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...