08 May, 2010

Family Picnic & BBQ P.O.G @ Hulu Yam

Tarikh: 8 Mei 2010 Lokasi: Hulu Yam Peserta: hampir semua anggota P.O Gombak & kaum kerabatnya Aktiviti: Mandi...BBQ... mandi...makan... mandi...makan... mandi lagi sampai kecut... balik...Penghargaan dari pengerusi: Terima kasih pada semua yg datang... termasuk mantan pengerusi yg datang dari jauh, syabas kpd AJK K-POG yg bertungkus lumus buat persiapan, dan terima kasih juga kpd yg sponsor menu tambahan. Semoga aktiviti macam ni dapat mengeratkan silaturahim sesama anggota POG serta dapat lebih mengenali ahli keluarga masing2. Ada rezeki kita buat lagi...dah, pengerusi malas cakap banyak dah. Adios!

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...