03 May, 2010

6th B'day Along

1 Mei seperti biasa, satu Malaysia bercuti utk menyambut hari keputeraan anak sulung aku. Macam biasa juga, sambut kecil2an je kat tepi Tasik Shah Alam.

belikan KFC & kek 2 potong sudah...

babai drumstick... rest in peace dlm perut...

dah kenyang, macam2 perangai...

esoknya beli kek ben 10...

tapi tak boleh makan lagi, simpan utk esok...buat muka protes!

satu lagi aksi tunjuk perasaan...

makan dgn kawan2 kat taska...baru meriah...

happy b'day along 


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...