23 February, 2018

Program Pemantapan Strategi @ Institut Perakaunan Negara, Sabak Bernam

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

21-23 Februari 2018 - meninggalkan anak bini bermukim 3 hari 2 malam di Institut Perakaunan Negara (IPN), Sabak Bernam.

Agenda:
~ Pembentangan Pencapaian & Sasaran Kerja Tahunan.
~ Idea Mining and Idea Unveiling Pemantapan Strategi DOSM Selangor ke arah persediaan Banci Penduduk dan Perumahan 2020.
~ aktiviti pengukuhan pasukan (team building). 
~ dan aktiviti paling seronok... aktiviti riadah FitDOSM waktu petang. Sempatlah berbasikal sekitar kampung dan pantai Sg.Lang, berkayak di tasik dalam IPN dan memanah.
Sekian catatan ringkas je... (malas).


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...