15 January, 2017

Along dah sekolah menengah

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Pejam celik pejam celik, tahun ni Along dah naik sekolah menengah , Angah dah tahun 5, Aina pulak dah masuk tahun 2.

Selamat menempuh alam sekolah menengah buat Along. Walaupun terpaksa berkorban berjauhan dengan keluarga, belajar berdikari dan belajar di sekolah yang bukan aliran biasa, ayah dan ibu sentiasa doakan Along berjaya mencapai cita-cita serta menjadi insan berjaya di dunia dan akhirat.


1. Depan asrama penginapan... rumah berkembar 2 tingkat.
2. Belajar berdikari basuh baju sendiri...
3. Makan berjemaah dengan kawan-kawan di dewan makan.
4. Sesi orientasi dalam kelas.
5. Dapat sentiasa solat berjemaah di masjid.
6. Riadah tiap-tiap petang, harap dapat turun berat badan.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...