07 November, 2016

Selamat Pengantin Baru, Sepupu!

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Selamat Pengantin Baru buat adik-adik sepupuku... semoga kekal berbahagia hingga ke akhir hayat, membawa hingga ke syurga (love till jannah kata orang sekarang) :)

15 Ogos 2016 - Muhammad Amiruddin dan pasangannya Mas Azura

25 September 2016 - Siti Fatimah dan pasangannya Mohd Zalmi

Mohd Shahril dan pasangannya Siti Nor AshdaNo comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...