06 March, 2016

Bukit Jugra Trail Run

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

~ Setelah 3-4 kali masuk road run, kali ni nak mencuba trail run pulak di Bukit Jugra. Ada kategori 8km & 14 km. Disebabkan ini kali pertama masuk trail run, masuk acara 8 km je dulu. Rasanya lebih seronok berlari dalam acara trail berbanding berlari di jalanraya. Rasa lebih nyaman, damai dan tenang dalam suasana semulajadi.


~ Berjaya menamatkan larian dalam masa 1 jam 21 minit. Terjumpa juga beberapa orang rakan-rakan hikers. Habis lari, tunggu sampai acara cabutan bertuah, dapatlah botol air je... miss satu cabutan untuk dapat hadiah basikal.. takde rezeki.


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...