15 November, 2015

Majlis Graduasi Tadika Aina

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

~ 15/11/2015 - Kami sekeluarga menghadiri majlis graduasi & konsert tadika Aina.

~ Acara: Dimulakan dgn persembahan tarian setiap kelas yg ada kat tadika tu, termasuk persembahan kelas Aina...owh, ada bakat juga anak aku tu menari tarian tradisional. Lepas tu diakhiri dgn acara penyampaian sijil.


~ Tahun depan Aina dah darjah 1.... cepat sungguh masa berlalu.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...