25 September, 2015

Suatu hari di Muzium Negara

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Semalam Hari Raya Haji, tak balik kampung pun. Hari ni sambung cuti, pagi-pagi lagi kami ke Muzium Negara... memenuhi hajat si Along yang minat subjek Sejarah katanya... ikutkan saja. Selain pameran kekal di muzium ni, ada juga pameran sementara tentang Racun & Bisa.


Selesai menjelajah muzium, kami singgah solat Jumaat di Masjid Negara. Mujurlah kali ni imam tak kena tampar macam minggu lepas.  

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...