21 September, 2014

Selamat Pengantin Baru Fain-Farah

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

~ 19-21 September - Bertolak ke Penang untuk meraikan anak saudara sebelah isteri yang menjadi pengantin baru. Keluarga besar kami menginap beramai-ramai di TM Resort, Tanjung Bungah. Majlis akad nikah dilangsungkan selepas solat Jumaat, manakala majlis persandingan keesokan harinya di Dewan FRU Padang Tembak... dekat-dekat dengan Ayer Itam.


~ Selamat Pengantin Baru buat pasangan Fain & Farah, semoga berkekalan bahagia hingga ke akhir hayat serta dirahmati dan diberkati hingga ke syurga... aamiin.

~ Selesai majlis persandingan Fain & Farah di Ayer Itam, masih awal lagi untuk balik ke tempat penginapan. Kami membuat keputusan (spontan) untuk ke Bukit Bendera (Penang Hill)... tak jauh dari Ayer Itam tu. Nantilah cerita dalam entri lain pulak.

 

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...