08 February, 2014

Kejohanan Futsal Tertutup JP Selangor Siri 1/2014

Entri ini disalin-tampal dari blog kelab sukan ofis aku... tak sangka team aku boleh Champion! :D
8 Feb. 2014 (Sabtu) - Kelab Sukan, Kebajikan dan Sosial (KSKS) Jab. Perangkaan Malaysia Negeri Selangor telah menganjurkan Kejohanan Futsal Tertutup Siri 1/2014 bertempat di Sport Planet, Sek. 16 Shh Alam.  
Kejohanan ini juga dijadikan sebagai medan pemilihan pemain untuk mewakili Jabatan dalam Kejohanan Futsal Jemputan Piala Pengarah Jabatan Audit Negeri Selangor yang akan diadakan pada 01 Mac 2014 nanti.
Setiap seksyen dan pejabat operasi diwajibkan menghantar satu pasukan untuk menyertai kejohanan futsal ini. POG tidak ketinggalan menghantar pasukan yang dirasakan terkuat untuk mencabar kejuaraan. Penyertaan ditaja sepenuhnya oleh K-POG, menyebabkan para pemain diselubungi tekanan yang agak tinggi untuk memberikan yang terbaik.
Tanpa disangka-sangka, pasukan POG telah berjaya menjadi juara kejohanan dengan rekod tanpa kalah dalam kesemua 6 perlawanan. Keputusan kejohanan adalah seperti berikut :
Pejabat Operasi Gombak vs Harga; 0-0
Pejabat Operasi Gombak vs Pejabat Operasi Kajang; 2-2
Pejabat Operasi Gombak vs Rangka; 4-1
Pejabat Operasi Gombak vs Ekonomi; 2-0
Pejabat Operasi Gombak vs PSH Ekonomi; 3-0
Pejabat Operasi Gombak vs PSH Isirumah; 6-2
 

Setinggi-tinggi ucapan tahniah dan jutaan terima kasih kepada semua peserta yang sama-sama menjayakan kejohanan ini. Kepada pasukan yang tidak berjaya, masih ada ruang dan peluang pada siri akan datang. Yang penting, tujuan utama kejohanan ini adalah untuk mengeratkan silaturahim di antara kakitangan di samping memupuk budaya hidup sihat di kalangan anggota JP Selangor.


2 comments :

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...