22 March, 2013

Selamat tinggal taska transit dan van sekolah...

Cuti sekolah penggal pertama dah bermula. Sejak dua hari terakhir persekolahan, Along dah mula naik basikal ke sekolah. Dah Tahun 3 ni bolehlah mula belajar berdikari. Lepas habis sekolah agama paginya, balik sendiri ke rumah... segala kunci telah dibekalkan. Makanan sebelum pergi ke sekolah petang pun ibunya dah sediakan pagi sebelum ke pejabat... walaupun makanan mungkin dah sejuk tapi Along kata dia tak kisah.

Pesan ayah & ibu; hati-hati tunggang basikal  tu dan lepas habis sekolah terus balik rumah... (pesanan standard oleh mana-mana ibu bapa pun).

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...