24 June, 2012

Picnic @ Ulu Kenas

Menghantar orang rumah & pak mertua  menghadiri mesyuarat agung tahunan koperasi kat Kuala Kangsar. Mesyuarat yg mesti pergi sebab elaun datang mesyuarat pun dah RM300. Kaya betui koperasi nih.


Mesyuaratnya dari pagi sampai ke tengahari, takkan aku & anak2 nak tunggu kat tempat mesyuarat.
Ada lagi bagus bawa anak2 pergi berkelah kat Hutan Lipur Ulu Kenas...tak jauh dari Kuala Kangsar... sambil makan durian tepi sungai... oh nikmatnya!

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...