13 May, 2012

Berat mata memandang...

Cuti hujung minggu.... balik kampung tengok anak buah baru (ehh lupa nak ambik gambo) dan bersama kawan2 (Azam, Sidah & Senah) menziarahi seorang sahabat yang sedang terlantar kerana mengidap penyakit saraf otak atau dalam bahasa perubatannya cerebral embolism.


Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikulnya. Ini ujian dia...ujian untuk kita tak tau macam mana bentuknya. Semoga dia dan keluarganya sabar dan tabah menghadapi ujian ni. Semoga kembali sembuh sahabat....

1 comment :

  1. Boleh hubungi Idris Bin A. Bakar.... untuk rawatan penyakit kronik

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...