21 March, 2011

Restoran Chiangmai @ Sg. Buloh


Dibelanja oleh abang ipar yg tengah kaya baru dapat bonus di Restoran Chiangmai Sg. Buloh. Makanan kat sini tersangatlah pedas. Tak sesuai utk sesetengah golongan masyarakat terutama budak2 tapi sangat sesuai dgn tekak aku.


Kalau datang sekeluarga seramai 10 org tapi takde bajet sebanyak RM366 jangan sekali-kali berani datang makan kat sini. Sapa berani? Kalau takde orang belanja aku pun tak berani! Hehehh.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...