11 June, 2010

World Cup 2010

Piala Dunia 2010 dah start. 

1958
Brasil vs Sweden
5 - 2


1962
Brasil vs Czechoslovakia
3 - 1


1970
Brasil vs Italy
4 - 1


1994
Brasil vs Italy
3 - 2 (Penalti)


2002
Brasil vs Germany
2 - 0


Tak nak cakap banyak! Dah tau aku sokong team mana kan?
SELAMAT BERJAGA MALAM!


UPDATE 2 JULAI 2010: Brazil tewas di peringkat suku akhir di tangan Belanda 1-2. Kesengalan Felipe Melo punya angkara... score gol sendiri pastu kena kad merah selepas memijak Arjen Roben, huhu! 

Apapun aku tetap setia menyokong samba Brazil. Tunggu di Brazil 2014. 


No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...