04 January, 2010

Aiman dah sekolah tadika

Selamat tahun baru 2010. Sedar tak sedar anak sulung aku ni dah nak sekolah tadika. Bukan main teruja dia nak sekolah tadika dekat rumah aku. Semangat betul dia bangun pagi ni. Sampai je tadika aku tengok-tengokkan dia sekejap. Pastu dia siap tanya..."bila ayah nak balik???"..

Bagus juga dia takde langsung rasa takut nak sekolah. Takde la aku kena tunggu dia. Seronok katanya dapat kawan-kawan baru. Mungkin dia tak kisah sebab dah biasa aku tinggalkan kat taska, dah biasa bergaul dengan ramai kawan.


Selamat bersekolah Aiman. Belajar rajin-rajin, jangan malas macam ayah..!..huhu...

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...