01 June, 2009

6th Anniversary

Hari ni Hari Ulangtahun perkahwinan kami yang ke-6. Ambil cuti rehat untuk meluangkan masa keluar berdua-duaan dengan isteri (anak-anak hantar taska...hahaha). Alhamdulillah syukur pada Allah kerana telah 'meminjamkan' aku (yang tak berapa baik ini) seorang wanita yang agak baik untuk menjadi isteri dan ibu kepada anak-anakku. Semoga rumahtangga ini berkekalan supaya dapat menyambut pula ulangtahun ke-10...ke-15...ke-20...ke-25...ke-30...blablabla... Insya Allah.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...