22 May, 2009

Kursus / taklimat di Port Dickson

Bermula 19-21 Mei, aku terpaksarela menghadiri kursus & taklimat di Glory Beach Resort, Port Dickson. Selain mendengar taklimat pasal kerja, adalah aktiviti2 lain seperti jalan-jalan cari makan & menyertai acara 'indoor game'.

Terima kasih kepada kawan-kawan seperjuangan yang banyak 'menyumbang' kepada kejayaan aku. Jangan putus asa dan ingat kata-kata keramat aku ni; "Laut ada pasang surutnya, kalau takut dilambung ombak tsunami, jangan berumah di tepi pantai..." Ngeh3 :D

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...