23 April, 2009

Perasmian P.O.G

- Pejabat aku buka cawangan baru. Pada 1 Ogos 2008 aku berpindah dari HQ Shah Alam ke Pejabat Operasi Gombak (POG), Bandar Country Homes, Rawang. Jarak 25 km dari rumah. Tempat baru...suasana baru...semangat baru! - Hari ini majlis perasmian POG yang dirasmikan secara rasminya. Berapa banyak rasmi daa... layan gambar sudah!
Huh? Macam tak caya aku boleh terjebak dalam team koir ni.. hehe...

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...