29 June, 2008

Hutan Lipur Ulu Kenas, Kuala Kangsar

Cuti dua hari, balik Ipoh. Lepas tu hantar pak mertua ke Kuala Kangsar menghadiri mesyuarat koperasi. Sementara menunggu dia habis mesyuarat, aku bawa anak bini & adik ipar pergi berkelah kat Hutan Lipur Ulu Kenas. Agak popular dengan kem bina semangatnya. Tempatnya boleh tahan cantik juga. Mandi manda sampai tengahari.

 aiman menangis tu sebab istana pasir yang dibinanya 
hancur dipijak oleh adiknya aliff...hihi

Habis je mesyuarat, kami balik Ipoh dan petangnya balik Sungai Buloh.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...