12 August, 2007

Selamat Bertunang, Suzana!

Sabtu, 11/8/07 - Pagi pergi klinik dulu, cuci luka melecur Aliff dan tukar balutan baru. Kesian budak tu menjerit kesakitan. Lepas tu terus balik kampung mak aku. Adik tiri bongsu aku (sama mak) bertunang hari ni.
Ahad, 12/8/07 – Balik rumah abah aku pulak. Sekarang tengah musim buah. Penuhlah boot kereta dengan buah2 rambutan, manggis, cempedak & durian bawa balik KL.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...