03 March, 2012

Suatu Hari di One Utama

~ Aktiviti utama: Seorang anak buah bini aku yg bekerja di kedai Mothercare bagi info ada 'sale' kat situ. Belilah sikit baju anak-anak.


~ Aktiviti sampingan: bawak budak-budak tengok ikan kat kolam ikan koi, lepak kat kedai coklat sebab ada maskot yg bagi coklat percuma kat budak-budak, lunch makan donat je.. kemudian sebelum balik lepak kat Secret Garden, taman bunga atas bumbung One Utama.

 

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
namun jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen untuk memudahkan komunikasi... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...