PRODUK TERBAIK



BUKU FIZIKAL


Walaupun zaman sekarang Ebook semakin mendapat tempat, tapi masih ramai yang lebih suka membaca buku fizikal kerana memberi lebih kepuasan. Dapatkan sehingga 4000 buku pelbagai kategori yang boleh dibeli secara online... lebih mudah, murah dan cepat. Sila klik banner di atas!



ELEKTRONIK & GAJET


Dapatkan pelbagai jenis barangan elektronik dan gajet di Sen Heng. Sila klik banner di atas!

Segalanya tentang kamera ada di sini. Dapatkan pelbagai jenis kamera dan aksesori dari
pelbagai jenama di Cameralah.com. Sila klik banner di atas!



FESYEN

Dapatkan himpunan baju muslimah terbaik yang sangat-sangat berkualiti dan sangat berbaloi.
Material dari kain yang berkualiti, lembut dan sangat selesa dipakai sepanjang hari, tak seperti baju muslimah lain yang nipis dan panas. Klik banner di atas dan buat pesanan online sekarang!

Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Biasakan pemakaian tudung bermula dari usia muda. Dapatkan pelbagai koleksi tudung, telekung dan jubah dari pelbagai jenama untuk Si Comel anda. Ianya diperbuat dari material jenis lembut demi menjamin keselesaan serta mudah dipakai oleh Si Comel anda. Pening nak memilih, semuanya cantik-cantik!  Sila klik banner di atas untuk melihat katalog!

Membeli belah secara online di Zalora bermakna tiada lagi hari di mana anda terpaksa meredah dari satu pasaraya ke pasaraya yang lain semata-mata untuk memiliki barangan fesyen yang sempurna. Sama ada anda ingin mencari pakaian, kasut, aksesori atau beg ZALORA menyediakan segalanya. Sila klik banner di atas!

Satu lagi pilihan untuk membeli belah pakaian secara online. Pelbagai jenis pakaian lelaki, wanita, kanak-kanak dan bayi mahupun kasut serta aksesori, boleh didapati di Uniqlo. Sila klik banner di atas!

Portal perkahwinan terbesar di Malaysia... segalanya yang anda impikan untuk perkahwinan anda ada di sini! Dari perkhidmatan perunding perkahwinan, pakej kahwin, baju pengantin, kad jemputan, doorgift, katering, andaman, fotografi & videografi, dekorasi pelamin hinggalah destinasi bulan madu. Sila klik banner di atas!



JANA PENDAPATAN

Ketahui cara sebenar membeli Hartanah Lelong dan Teknik Menjana Keuntungan menerusinya? Bongkar rahsianya dengan mengikuti pengalaman Pakar yang telah melakukannya selama 16 tahun. Klik banner di atas!

Khusus kepada pelabur-pelabur Unit Amanah (Unit Trust), ketahui teknik memaksimumkan keuntungan pelaburan Unit Amanah anda sehingga 3 x ganda lebih daripada apa yang anda perolehi sekarang ini. Klik banner di atas untuk mengetahui formula dan teknik ini.

Khusus kepada pelabur-pelabur di pasaran saham, dapatkan Panduan Analisa Jual Beli Saham yang boleh mendatangkan keuntungan yang lebih lumayan dan berlipat kali ganda. Sila klik banner di atas!




KEAGAMAAN

"Dirikanlah solat. Sesungguhnya solat itu dapat mencegah dari perbuatan keji dan mungkar (Al-Ankabut, ayat 45). Dapatkan Panduan Solat Sempurna dan Khusyuk. Sila klik banner di atas!

Lakukan ibadah Qurban dan  Aqiqah di tempat yang lebih memerlukan. Tempahan untuk ibadah Qurban dan Aqiqah telah dibuka. Harga adalah seperti berikut :1 Ekor Kambing Luar Negara (RM650 seekor), 1 Ekor Kambing Malaysia (RM800 seekor), 1 Bahagian Lembu Kemboja (RM400), 1 Bahagian Lembu Malaysia (RM600). Sila klik banner di atas untuk membuat tempahan terus secara online.

Ketahui hujah lengkap  teori moden, tentang yakjuj dan makjuj yang sebenarnya adalah merupakan sebuah bencana alam yang maha dahsyat yang akan berlaku di akhir zaman. Penulis mengupas teori ini dengan lengkap dan terperinci berdasarkan ilmu al-quran, sains moden, sejarah dan geografi.



KEKELUARGAAN

Mahu anak anda pintar dan pandai membaca sebelum masuk tadika? Ketahui teknik dan formula 
bagaimana mendidik anak anda menjadi pintar dan cerdas. Sila klik banner di atas! 

Anda wanita yang masih keseorangan? Sukar bertemu jodoh? Atau sudah jumpa calon tapi malu nak meluahkan isi hati kerana takut dikatakan perigi mencari timba? Klik banner di atas untuk mengetahui cara memikat lelaki secara 'halus'...!!! 

Suami anda dah lain? Dah tak macam dulu-dulu? Selalu makan hati dengan kerenah suami anda yang 'macam-macam'? Klik banner di atas untuk mendapatkan panduan menangani suami bermasalah! 

Duit asyik tak cukup? Atau hanya sekadar cukup-cukup je hingga sampai hujung bulan? Simpanan pula langsung takde? Ketahui bagaimana cara berjimat  dan simpan duit sehingga RM1000 sebulan. Sila klik banner di atas!



KERJAYA

Resume adalah tiket untuk ke temuduga kerja. Rahsia Resume Kerja merupakan sebuah panduan khas untuk menulis resume bagi memohon pekerjaan baik kerja kerajaan atau kerja swastaKlik banner di atas untuk mula menulis resume yang terbaik serta menarik minat bakal majikan.

Ramai yang terkejut dan takut apabila mereka mendapat panggilan temuduga. Kini rasa takut bakal dihilangkan! Ebook ini membantu pengguna untuk lakukan tindakan awal selepas mereka dipanggil ke temuduga. Klik banner di atas untuk mengetahui rahsia ini.

Ebook Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan ini adalah produk evergreen sejak tahun 2009. Ianya memberikan rahsia-rahsia khusus bagaimana untuk lulus temuduga yang spesifik kepada jawatan kerajaan yang ditawarkan melalui Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Klik banner di atas untuk mengetahui rahsia ini.

Strategi alternatif untuk kerja kerajaan tanpa melalui SPA. Rahsia ini tidak ramai yang tahu dan kurang persaingan. Rebut peluang ini kerana ada 241 Senarai Agensi Kerajaan yang bakal menerima anda bekerja. Klik banner di atas untuk mengetahui strategi rahsia ini.

Strategi dan teknik untuk tembus masuk ke kerjaya swasta. Antara yang didedahkan adalah strategi memilih kerjaya, bagaimana untuk memilih majikan dan bagaimana membuatkan majikan mudah menaikkan gaji anda. Klik banner di atas untuk mengetahui strategi dan teknik ini.

Peperiksaan MUET ini mungkin salah satu perkara yang terpenting di dalam hidup anda. Ianya akan menentukan sama ada anda akan berjaya untuk menyambung pelajaran ke IPT atau tidak! Atau ia juga akan menjadi penentu sama ada anda layak atau tidak untuk dinaikkan pangkat di tempat kerja anda. Ketahui teknik lulus cemerlang Peperiksaan MUET, klik banner di atas untuk mengetahui strategi dan tekniknya.

Mahu bekerja di Singapura tapi tak tahu bagaimana caranya? Nak pakai agen tapi takut kena tipu? Ketahui bagaimana anda boleh bekerja di Singapura yang gajinya 3 x ganda lebih besar dari  bekerja di Malaysia, dan jimat beribu-ribu ringgit tanpa perlu membayar khidmat agen. Klik banner di atas untuk mengetahui caranya!
  

Anda minat menulis? Jangan sia-siakan lagi hasil penulisan anda. Sebenarnya anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga empat angka sebulan hanya dengan menulis. Sila klik banner di atas untuk mengetahui rahsianya.



KESIHATAN & KECANTIKAN


Mencegah penyakit lebih baik dari mengubati! Periksa tahap kesihatan atau penyakit anda lebih awal kerana ia lebih mudah dirawat. Jangan bila penyakit dah serius baru nak menyesal. Buatlah pemeriksaan kesihatan menyeluruh sekurang-kurangnya setahun sekali di klinik-klinik panel berdekatan anda. Sila pilih Pakej pilihan anda dengan klik banner di atas!

Dah cuba 1001 cara, tapi masih tak berjaya kuruskan badan? Pakaian anda semakin ketat dan tak muat? Berat badan berlebihan akan menjejaskan penampilan dan akan mengundang pelbagai masalah kesihatan yang akan menyusahkan anda kelak. Ketahui formula dan teknik menguruskan badan yang sebenar.  Klik banner di atas untuk mengetahui formula dan teknik ini.


 Tempat untuk membeli belah produk kecantikan secara online. Pelbagai jenis produk kecantikan berkualiti dari hujung rambut hingga hujung kaki, boleh didapati di Supermodel's Secret. Ingin kelihatan persis supermodel... sila klik banner di atas!



PENTERNAKAN

Berminat untuk menternak kambing? Ketahui langkah demi langkah, bagaimana anda boleh memulakan penternakan kambing dengan betul dan menjadi seorang penternak yang berjaya. Sila klik banner di atas!

Ingin menternak Ikan Tilapia? Ketahui cara bagaimana memulakan penternakan Ikan Tilapia di dalam kolam tanah dengan mudah dan menjimatkan. Daripada bab pembinaan kolam, bab perolehan benih ikan hinggalah ke bab pemasaran, semuanya lengkap diterangkan dalam ebook ini. Sila klik banner di atas!



PERNIAGAAN

Tercari-cari kaedah mudah, pantas dan berkesan untuk menguasai ilmu perakaunan untuk syarikat dan perniagaan anda? Dapatkan Panduan Pengurusan Perakaunan Untuk Syarikat & Perniagaan. Klik banner di atas!

Siapa sangka? Hanya dengan jual air buah sahaja, brader ni boleh untung sehingga RM7k sebulan! Lebih menarik lagi, dia cuma jual 3 balang air je dan di satu tempat sahaja! Bukannya ada cawangan atau stall di banyak tempat! Klik banner di atas kalau nak tau teknik & strategi rahsia macam mana dia boleh untung sebegitu banyak.

Betul! Zaman sekarang ni, jual aiskrim secara part time pun boleh jana antara RM2,000 hingga RM5,000 sebulan. Kalau usaha lebih lagi.. insyallah boleh dapat lebih daripada tu. Berminat untuk mengetahui ilmu serta rahsia bisnes aiskrim ini... klik sahaja banner di atas!

Pandai & suka masak atau suka buat kuih, kek, roti dan sebagainya? Kenapa tidak jadikan aktiviti tersebut sebagai sesuatu yang boleh menambahkan pendapatan? Buat bisnes bakeri... atau bisnes kuih-muih atau bisnes kek & roti! Boleh start dari rumah dan gunakan peralatan-peralatan yang selalunya memang sudah sedia ada di rumah! Kalau berminat nak tahu lebih lanjut macam mana nak buat bisnes bakeri ni.. boleh klik banner di atas!

Bagaimana menjana pendapatan sampingan atau secara sepenuh-masa dengan bisnes burger hingga mampu menjana pendapatan sekurang-kurangnya 5 angka sebulan akan dibongkarkan oleh seorang anak kepada Jutawan Senyap Malaysia. Klik banner di atas untuk mengetahui strategi rahsia ini.


Khas untuk anda yang mahu berniaga di Facebook! Pengguna Facebook di Malaysia sudah mencecah 20 juta pengguna dan kebanyakan mereka ini mempunyai kuasa membeli yang sangat kuat. Ketahui bagaimana anda boleh melonjakkan jualan produk anda di Facebook Fanpage, dengan hanya 8 Langkah! Klik banner di atas untuk mengetahui strategi rahsia ini.


Ada kamera dan minat ambil gambar? Mahu buat duit dengan kamera? Ketahui cara memulakan bisnes fotografi dengan pantas dan jana pendapatan antara RM1,000 hingga RM3,000 sebulan menggunakan kamera anda! Sila klik banner di atas!

Sekarang ni, instagram memang sedang hot! Sudah ramai yang mula buat jualan "meletup-letup" di instagram! Ketahui step-by-step bagaimana untuk menambahkan bilangan follower di instagram menggunakan teknik yang paling mudah serta bagaimana untuk meningkatkan jualan produk anda. Turut disertakan juga.. 4 ebook bonus yang sangat menarik! Jika nak tahu pasal bisnes di instagram ini, boleh klik banner di atas!

Jika tercari-cari bagaimana cara untuk borong barang dari China secara online! Ini ada panduan untuk anda. Ianya lebih mudah, jimat dan selamat! Tak perlu lagi susah-susah tempah tiket kapal terbang dan habiskan banyak masa dan wang semata-mata untuk cari barang di China. Kini, semuanya boleh dilakukan dengan duduk depan komputer sahaja! Kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut boleh klik banner di atas!



UMUM

Carsome.my adalah adalah laman web automotif pertama Malaysia yang menyediakan perkhidmatan jualan kereta yang paling mudah, pantas dan telus. Nilaikan kereta anda agar mendapat harga jualan yang adil berdasarkan keadaan kereta anda yang sebenar. Maklumat lanjut sila klik banner di atas!

EasyDeal adalah laman web yang menghubungkan peniaga kepada pengguna dengan menawarkan produk dan perkhidmatan pada harga diskaun. Tawaran hanya tersedia untuk masa yang terhad sahaja dan dikemaskini dengan kerap. Jangan lepaskan peluang untuk berjimat. Maklumat lanjut sila klik banner di atas!

Sudah bosan dengan susun atur dan hiasan rumah yang sudah nampak LAMA? Mahukan yang lebih segar, moden dan terkini tapi bajet tak berapa nak ada? Ketahui cara bagaimana menghias rumah anda seperti pereka hiasan dalaman profesional tanpa perlu keluarkan belanja yang besar. Sila klik banner di atas!

Nak menjaga kereta, biarlah macam menjaga isteri sendiri! Pelajari ilmu penjagaan kereta yang sebenar. Ketahui 50 rahsia penjagaan kereta yang 'pomen' tak nak anda tahu! Sila klik banner di atas!

Malas nak buat kuih raya atau tak sanggup bersesak-sesak membeli kuih raya? Beli sahaja secara online! Ada banyak pilihan biskut, kek dan kuih raya yang sedap-sedap dengan harga berpatutan. Sila klik banner di atas!


Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...