03 March, 2019

Memancing di perairan Pulau Angsa & Pulau Ketam 2.0

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

~ Trip memancing kali ni repeat di tempat yang sama hari tu... jalan cerita pun lebih kurang sama, ahli pun yang sama, cuma kali ni tambah seorang lagi sahabat yang hari tu tak dapat turut serta.


~ Hasil yang diperolehi kali ni antaranya tetanda, bolos, duri, gelama dan tak ketinggalan si buntal.... Alhamdulillah dikurniakan rezeki yang boleh tahan juga walaupun kali ni tak banyak ikan besar... dan ada ketikanya sampai terlelap kami menunggu ikan meragut umpan...

~ Lepas ni cadang nak berehat seketika dari aktiviti hanyir ni, nak menguruskan dan menyesuaikan diri dengan kehidupan baru di tempat baru, insya Allah.

4 comments :

  1. Boss... Nak num tekong boleh...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alibukansetan18 May, 2019 14:01

      Sori boss, baru baca ni haa, jarang singgah blog sendiri... tekong iwan latip jeti sementa.. 014-733 0122

      Delete
  2. HI!

    Saya Mike dari PTT Outdoor, berminat nak contact tuan punya blog sbb nak buat collaboration. :)

    Boleh saya tahu macam mana nak contact?

    Regards,
    Mike

    ReplyDelete
    Replies
    1. alibukansetan18 May, 2019 14:05

      Sorry Mike, baru baca ni haa, jarang singgah blog sendiri sekarang... boleh contact 013-299 3510... tapi u serius ke nak collaboration ni, saya blogger suka2 je, bukan aktif sangat pun :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...