24 March, 2018

99 Wonderland Park, Selayang

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Cuti sekolah penggal pertama, sempatlah bawa anak-anak berjalan ke 99 Wonderland Park, Selayang. Disebabkan masuk percuma selama sebulan ditambah pula sekarang cuti sekolah, redha ajelah kalau tersangkut dalam kesesakan.


Masuk 5.30 pm, kami menyusuri trek mengelilingi tasik sejauh kira-kira 2.3 km, dan balik menjelang maghrib. Waktu malam lebih cantik dengan kerlipan lampu-lampu LED, tapi malas nak tunggu sampai malam, serabut tengok ramai sangat manusia...hihi.

Maklumat lanjut di SINI


2 comments :

  1. Dulu sampai batu pahat tak call gua, ok lagi lah.

    Ini sampai selayang pun tak bgtau gua, ini boleh mendatang marah bro huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak sudah terlanggar kawasan ayahanda selayang...mintak ampunnn :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen... terima kasih.

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...