20 December, 2015

MyBuddies Run

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.


~ Gambar-gambar di atas masa masuk acara larian MyBuddies Run di Cyberjaya. Memang meriah sebab ada acara masked fun run (Darth Vader & Stormtrooper pun ada), persembahan artis (Ayai Illusi & Awi Rafael) dan cabutan bertuah yang hadiah utamanya dua buah kereta Axia selain motosikal dan basikal.

~ Kalau nak jogging sendiri memanglah tak berapa rajin, itulah sebabnya masuk acara ni. Seronok dan meriah lari 10km beramai-ramai, sambil dapat juga keluar peluh dan meningkatkan stamina.

~ ... Agak-agak penat berlari kita berjalan, yang penting sampai garisan penamat.  Catatan masa kali ni, 1 jam, 23 min, 03 saat... jauh ditinggalkan juara yang mencatat masa sekitar 30 minit lebih je...hihi.


4 comments :

  1. bersenam sambil berseronok dengan cara sihat!
    Anyway, tahniah sebab berjaya tamatkan larian

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, sesibuk manapun kita jangan lupa bersenam

      Delete
  2. Salam bro, mcm seronok je lari 10km rmai2. Rasa nk try je yg thn ni nye tp ragu2 nk join fun run ke yg open 1okm???

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... memang seronok bro... kalau dah biasa jogging masuk je 10km terus... agak2 penat lari bro jalan2 pulak... xde sapa marah pun...

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen...

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...