07 July, 2012

Suatu hari di AEON Rawang

Dah lebih dua tahun rasanya tak tengok wayang... si Along & Angah pulak teringin nak tengok cerita The Amazing Spiderman. Permintaan ditunaikan. Berangkat ke TGV AEON Rawang yang baru dibuka. Ini juga pertama kali bawa si Aina tengok wayang... nampak teruja...

1.spiderman lah konon... 2. main kat playground... 3. pizza hut

ultrasonic height & weight machine
Habis wayang, terjumpa pulak mesin ni... dengan hanya masukkan singgit boleh dapat tau sikit sebanyak status kesihatan kita... result aku punya yang sebelah atas. BMI, weight, body fat index... masih ideal tapi dah nak cecah tahap maksimum... tapi masa timbang tu aku belum makan lagi... kalau timbang lepas makan mungkin dah tak ideal lagi...

Blood pressure masih OK. Sejak berenti merokok hampir setahun yg lalu, berat badan & perut ada naik sikit... puasa tak lama lagi... harap2 boleh turun sikit... Result yg bawah tu orang rumah aku punya.

Kat tempat korang ada mesin ni? Kalau takde datanglah sini... cari mesin ni kat tepi eskalator. Selamat mencuba... kalau mesin ni tipu, jangan salahkan aku.

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen...

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...