15 June, 2012

Cuti Sekolah Jun 2012

Huh, dah sebulan tak update blog ni... kononnya sibuk mengalahkan menteri.

Entri bergambar ni sekadar nak mencatat peristiwa2 yg terjadi sepanjang cuti sekolah pertengahan tahun 2012 selama 2 minggu... semuanya dilonggokkan dalam 1 entri ini...


1-2 Jun (Jum-Sabtu); Pergi kenduri kahwin kat rumah kakak ipar kat Bangi. Selamat Pengantin Baru Wawa & Wan, semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat... 1 Jun juga bermakna aku & isteri pernah menjadi pengantin baru tapi peristiwa tu dah 9 tahun berlalu. Sila ucapkan 'happy anniversary' kpd aku & isteri.



4 Jun (Isnin);  cuti sekolah ni Along mintak nak duduk kampung ayahnya sampai hujung minggu ni... seronok le tu duduk kat kampung. Ambik cuti bawa anak-anak dan adik-adik sepupu mandi-manda kat Bukit Gambang Waterpark. Petangnya terus balik KL. Nampaknya minggu depan kena balik kampung lagi ambik Along.
 


9 Jun (Sabtu); Petang ada kejohanan bowling tertutup anjuran ofis aku. Disebabkan tak terrer lagipun main setahun sekali je, aku main sekadar untuk memeriahkan acara.... Tapi bini aku walaupun tak terrer juga, ntah macam mana tahun lepas bini aku termenjadi juara kategori wanita...rupanya ramai lagi yg tak terrer... kiranya dialah yg paling terrer di kalangan yg tak terrer tu...huhu. Tahun ni dia jatuh no.5 mungkin sebab yg tak terrer tu dah berlatih bersungguh-sungguh utk menterrerkan diri masing-masing gamaknya. Habis acara dah nak maghrib, terus balik kampung nak jemput Along balik.




10 Jun (Ahad); Hari ni hari terakhir cuti sekolah. Dari kampung, sempat singgah makan kenduri kahwin sahabat lama kat Gombak. Selamat pengantin baru Khairul Ikhsan & isterinya... semoga kekal bahagia hingga ke syurga....


Kalau lepak lama sikit mungkin boleh jumpa kawan-kawan lama. Tapi tak dapat nak lepak lama sikit sebab kena bergegas pergi kursus selama 3 hari kat Institut Latihan Statistik Malaysia, Sungkai (naik kenderaan jabatan).Walaupun malas nak berkursus  tapi terpaksa pergi juga.

Tammat...

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen...

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...