22 June, 2012

Apa dah jadi Along???

Ambil cuti sehari untuk menghadiri Hari Interaksi Bersama IbuBapa, Guru dan Murid kat sekolah anak aku yang sulung tu. Dalam bahasa senang nak pahamnya kena pergi ambil report card le tu... supaya dapat la berbincang sikit sebanyak perkembangan prestasi pelajaran anak dengan guru kelas.

bukan along punya
Pagi pergi sekolah agama... petang lepas solat Jumaat pergi sekolah kebangsaan pulak.

Keputusannya.... prestasi si Along agak merosot... mungkin sebab persaingan lebih sengit tahun ni selepas dinaikkan pangkat ke kelas yg lebih 'atas'... atau mungkin sebab banyak main-main...

Takpe... ayah takde le nak pressure sangat janji Along dah usaha... kita tengok result hujung tahun ni pulak... kalau teruk jugak siap la kau... (ehh tadi kata tak nak kasi pressure sangat???)

No comments :

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen...
tapi jika komen menggunakan 'Tanpa Nama @ Anonymous'... silalah letak nama samaran sekurang-kurangnya di akhir komen... tidaklah tertanya-tanya siapa gerangannya si tukang komen...

Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...