31 October, 2010

Konvokesyen 2010

29-31 Oktober (Jumaat - Ahad); aku terpaksa menghadiri program jabatan di Glory Beach Resort, Port Dickson. Tapi aku mintak kat urusetia nak balik awal sebab nak menghadiri hari konvokesyen anak sulung aku... konvo tadika je daa... so hari ahad pagi-pagi buta lepas subuh aku berangkat balik.

Acara: Ini tadika sekular, maka acaranya pun acara keduniaan je lah. Dimulakan dgn persembahan tarian setiap kelas yg ada kat tadika tu ,termasuk persembahan si along...owh,ada bakat juga anak aku tu menari, ingatkan dia reti buat tarian mengelupur je. Sambil tu diselangselikan dgn acara  lucky draw, penyampaian sijil, dan diakhiri dgn acara makan-makan beramai-ramai.

suasana sekitar majlis, bunyi bising bukan penghalang utk si kecik tu melelapkan mata...

bersama cikgu2nya...
report card
Tahun depan dah masuk darjah satu...
Terasa cepat sungguh masa berlalu...

10 October, 2010

Suatu hari di Sunway Lagoon

Dah lama tak update blog ni... sibuk dgn kerja, out station sana sini.

Suatu hari cuti, sempatlah kami sekeluarga pergi Sunway Lagoon. Setelah berbelas tahun bermastautin kat area KL/Selangor, inilah pertama kali datang ke sini. Itupun sebab dapat tiket masuk free (abang ipar aku bagi).


Moh kita ramai2 datang ke sini. Boleh cuci mata melihat berbagai spesis manusia yg berpakaian tapi macam telanjang, Kalau berkulit mulus & gebu takpe juga, tapi ramai yg menggeleber & berselulit sana sini...hahaha.

Owh... banyak dosa aku bertambah hari ni.
Terima kasih sudi singgah. Ini blog peribadi... sekadar mencatat pengalaman peribadi. Maka segala pendapat/pandangan dalam blog ini adalah pendapat/pandangan peribadi, tiada kena mengena dengan pihak lain kecuali aku nyatakan namanya. Pendapat/pandangan ini tidak semestinya benar, tapi tidak semestinya pula tidak benar.

Kalau ada info dalam blog ini yang bermanfaat kepada orang lain, baguslah...alhamdulillah. Kalau rasa tak berfaedah, diam-diam sudah dan jangan buang masa sila tinggalkan blog ini.

Aku juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan/kerugian/ kesusahan/kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam blog ini. Semua dah besar pandai-pandailah menilai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...